PROCÉS D'ADMISSIÓ CURS 2024-25

ESCOLALITZACIÓ 24-25

EI Francesc de Borja Moll JA HA ARRIBAT EL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PER AL CURS 2024-2025.  A partir dia 16 d'abril podeu sol.licitar...

diumenge, 31 de juliol del 2022

LA CLASSE DE BAIXAMAR GAUDIM DELS ESPAIS


 Durant aquest curs 2021 - 22 els fillets i filletes de sa CLASSE DE BAIXAMAR han pogut gaudir dels diferents espais que s'han preparat a l'escoleta.

A SA PLAÇA, han tingut la possibilitat d'experimentar amb diferents materials, omplint, buidant, fent transvassaments... A més, de poder fer joc simbòlic a sa cuineta, a l'espai dels metges i dels cotxes...; I de passar algunes estones  mirant i escoltant contes.


A SA SALA DE GRANS MUNTATGES han après a travès de les diferents propostes que se'ls hi han anat oferint i preparant. No només, se'ls ha permès experimentar amb els materials, sinó també relacionar-se amb els seus companys, adoptant a poc a poc, conductes positivies de relació social.


A SA SALA DE PSICOMOTRICITAT, han gaudint amb l'exploració de la seva ment i el seu cos. A la qual a més de desenvolupar l'àmbit motriu dels infants, els permet anar-se coneixent a un mateix.


Esperam que us agradi la petita mostra que us en feim a aquesta presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada