PROCÉS D'ADMISSIÓ CURS 2023-24

INFORMACIÓ PROCÉS ADMISSIÓ 2023-24

INFORMACIÓ IEPI  https://intranet.caib.es/sites/primerainfancia/ca/informacia_del_procas_dadmissia/ Informació de Patronat municipal d'E...

dimecres, 12 de setembre de 2018

PENSANT TAMBÉ AMB ELS INFANTS REFUGIATSAQUEST ANY, DES DE L'AJUNTAMENT DE CIUTADELLA S'HA PROPOSAT UN GEST SIMBÒLIC PER PENSAR TAMBÉ AMB ELS INFANTS QUE NO PODRAN COMENÇAR AVUI A ANAR A ESCOLA.
A TOTES AQUESTES FILLETES I FILLETS TAMBÉ HI FEIM ARRIBAR EL NOSTRE SUPORT.

AQUESTA ÉS LA CARTA QUE S'ENVIA DES DE L'AJUNTAMENT PER EXPLICAR AQUEST GEST SIMBÒLIC AL QUAL HEM ESTAT CONVIDADES A PARTICIPAR LES ESCOLES DE CIUTADELLA:


Benvolguda família,
Avui és un dia especial perquè la vostra filleta i fillet inicia un nou curs escolar. Segur que aquests dies a casa heu viscut molts nervis, però també molta il·lusió. Perquè és el moment de recuperar la normalitat, de retrobar-se amb amics i amigues i d’encetar una nova etapa que farà créixer en coneixements i també com a persones.
Però no tots els infants tenen la mateixa sort que les nostres filletes o fillets.
Quasi 50 milions de criatures de tot el món han hagut de travessar fronteres o fugir de casa seva per la força. I més de la meitat, 28 milions, ho han fet per escapar de la violència i la inseguretat. Són refugiats, desplaçats interns o migrants, però sobretot són fillets i filletes, sense que importi d’on vénen, que tenen dret a anar a l’escola i que, per mor de la situació que viuen, no tenen accés a l’educació.    
És per açò que hem cregut important tenir presents aquestes filletes i fillets que avui no podran començar a anar a escola i que els seus pupitres romandran buits. Com els que heu vist al carrer de vora l’escola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada